Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън предупреди звездата на тима Кристиано Роналдо да престане със самонадеяните си изяви по терена. “Не можеш да играш така, както ти се иска на теб самия”, заяви шотландецът.

Португалецът не е в най-добрата си форма през този сезон, като в последните срещи на тима той сбърка в пасовете си и от това произлязоха голове на Астън Вила и Порто във вратата на “червените дяволи”.

Роналдо бе ключова фигура в спечеления от Юнайтед дубъл през миналия сезон, но Сър Алекс е убеден, че португалецът много добре съзнава, какво се изисква от него.

“Не приемам факта, че той е направил тези грешни пасове заради прекалената увереност в способностите си. Ще говоря с него, не приемам подобна самонадеяност от когото и да е, заяви Фърги. – В евротурнирите, ако ти вземат топката после е турдно да си я върнеш.”

“Той постоянно твърди, че не получава достатъчно подкрепа от съдиите, но според мен е прав само в някои случаи. В други бърка. За един играч е трудно да впечатлява, когато не му се получават нещата, но никъде не е казано, че постоянно трябва да се получава така, както го искаш”, допълва мениджърът на Юнайтед.

“Притеснявам се, че постоянно си държи ръцете вдигнати в знак на протест срещу някои съдийски отсъждания. Трябва да поговоря с него по този въпрос, но според мен той самият разбира, че това поведение не е в негова полза”, завърши Сър Алекс./БЛИЦ