Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън се извини на феновете на клуба заради отпадането от Кристъл Палас на четвъртфиналите на Карлинг Къп. Шотландецът обяви, че е разочарован от представянето на играчите си. Той обаче не се оправда с контузиите, които близнаците Рафаел и Фабио да Силва и Димитър Бербатов получиха по време на срещата.
 
“Разочарован съм. Искам да се извиня на нашите фенове и на футболистите, които не участваха в този мач. Не очаквахме тази загуба. Когато Манчестър Юнайтед излиза на терена, той трябва да защитава своето име и своята история. Това е важно, но срещу Кристъл Палас не показахме нищо такова, а на терена имахме 9 национални футболисти”, заяви Сър Алекс.
 
“Не искам да омаловажавам успеха на Кристъл Палас, тъй като им желая успех. Надявам се да стигнат до финала. Раздадоха се и стигнаха до победата. Поздравявам ги. Контузиите на Рафаел и Фабио са сериозен удар, а и Бербатов трябваше принудително да напусне на почивката. Това обаче е без значение, тъй като Кристъл Палас заслужи победата с представянето си”, допълни мениджърът на Манчестър Юнайтед.