Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън се изказа ласкаво за защитника Крис Смолинг. Младият бранител напоследък е титуляр, тъй като Рио Фърдинанд е контузен. Шотландският спец сподели, че е впечатлен, но не и изненадан от добрата игра на 21-годишния Смолинг. Младокът е гласен за централна двойка бранители заедно с Неманя Видич и в утрешното тежко гостуване на Челси. Отложеният мач от Висшата лига е от 21:45 часа на стадион "Стамфорд Бридж".

"Много сме щастливи от начина, по който той се вписа в тима. Неговият принос за доброто ни представяне е огромен. И не знам дали знаете, но аз очаквах точно това от негова страна", сподели Сър Алекс.

"Смолинг се развива през цялото време, като в основата на това е неговото огромно желание да се учи. Усещам, че се забавлява от това, че защитава вратата, което е страхотно. Игра под невероятно напрежение срещу Манчестър Сити и се справи брилянтно за 21-годишен младеж. Придобива голям опит в тези ключови мачове", каза още шотландският спец. /БЛИЦ

3_8.jpg