Сърбия записа втора победа в квалификационна група "А" за Мондиал 2022, след като спечели с 2:1 гостуването си на Азербайджан. 

Александър Митрович откри резултата, а Елин Мехмедов изравни от дузпа. Отново Митрович обаче донесе победата на гостите с петия си гол от началото на квалификациите. Тимът на Драган Стойкович вече има седем точки в групата, с които оглавява класирането. В предишните си два мача от световните квалификации сърбите победиха Ирландия и завършиха наравно с големият фаворит в групата Португалия. 

В 16-ата минута домакините изгубиха, Тадич намери Митрович на границата на наказателното поле, а рекордьорът по голове за Сърбия стреля покрай Магомедалиев. В 58-ата Костич връхлетя в гръб на Махмудов и реферът даде дузпа. Емин Махмудов беше точен от наказателния удар.

Четвърт час преди края Тадич отново изведе Митрович, който обаче не успя да преодолее стража на домакините. Натискът на гостите даде резултат в 81-вата минута, когато Митрович получи от Милинкович-Савич пред наказателното поле и прати топката във вратата на Азербайджан за втори път. Това бе пети гол за нападателя на Фулъм в трите квалификационни мача на "плавите" до момента.