Фен на Селтик поиска прошка от Стилиян Петров 13 години след запознанството им. Привърженикът, който се казва Уил, отправи трогателно послание към българина, който беше диагностициран с тежка форма на левкемия.

В последните дни британските медии публикуваха редици материали за Стилиян и трудните му първите дни на Острова. Така Уил разбрал, че Петров не е говорел английски език при пристигането си в Шотландия.

Фенът реши да се извини на футболиста за това, че му се сърди вече 13 години. Той отправи посланието си чрез ”Дейли Мейл”, като опита чрез Гугъл преводач да напише част от текста на български език.

„Стан, съмнявам се, че ще прочетеш това, но искам да ти кажа, че ти беше единственият играч на Селтик, който не е говорил с мен, когато аз се опитвах да поведа разговор с теб. Сега разбирам, че ти просто не си говорел английски по това време. Затова искам да ти кажа „Оправяй си бързо". Да живееш, братко, нашите мисли са с теб", пише Уил.

В оригиналния текст на английски екип пише “Получавате и във възможно най-кратък срок”, като привърженикът се надява, че това означава “Оправай се бързо”.

БЛИЦ СТИСКА ПАЛЦИ НА СТЕНЛИ И СИЛНО ГО ПОДКРЕПЯ В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ!

Всичко около Стилиян Петров тук