Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Среща на високо ниво ще има между Фиорентина и Ювентус заради Димитър Бербатов. Медиите на Апенините пишат, че генералният мениджър на Юве Джузепе Марота ще опита да уточни случая с българския нападател с колегите си от Фиорентина. Както е известно, преди няколко дни Бербатов първо имаше оферта от “виолетовите” от Флоренция, след което дори тръгна на път за града. Междувременно обаче получи и предложение от Ювентус, което стопира интереса му към Фиорентина. От Флоренция настръхнаха и обвиниха колегите си от Торино, че действат неморално и опитват да им измъкнат трансферната цел. В крайна сметка Бербатов се върна в Англия и подписа с Фулъм.

“Случаят Бербатов? Надявам се скоро да се срещна с президента Дела Вале, за да изясним ситуацията около Бербатов, но искам да изясня, че там нямаше лошо отношение срещу Фиорентина“, заяви днес генералният директор на Ювентус Джузепе Марота.

„Ние отправихме запитване, след като играчът каза, че не иска да отиде при виолетовите, но то бе отказано много скоро, защото той каза, че предпочита Фулъм“, уточни още шефът на Ювентус./БЛИЦ