Фенове на Манчестър Юнайтед атакуваха изпълнителния директор на клуба Ед Уудуърд. Вандалите нападнаха дома му тази нощ, а видео от скандалната случка плъзна в социалните мрежи. То е придружено с надпис "Уудуърд трябва да умре!". 

Цяла Англия е потресена от случилото се. В медийното пространство излязоха кадри как група привърженици на "червените дяволи" атакува къщата на Уудуърд с факли, димки, мятани са и камъни. "Рискът къщата да беше подпалена и опожарена е бил огромен", отбелязват на Острова. 

Смята се, че шефът в Манчестър Юнайтед и цялото му семейство са били у дома си по време на атаката.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Клубът от "Олд Трафорд" излезе с коментар по повод кошмарната случка. "Научихме за инцидента. Вече си сътрудничим с полицията в Манчестър за изясняване на случая. Всеки, който бъде признат за виновен в извършване на това грозно деяние, ще получи доживотна забрана от клуба. Едно е феновете да изразяват мнение, а съвсем друго да рушат чужда собственост и да заплашват със смърт. За това няма никакво оправдание", написаха от Манчестър Юнайтед.

Легендата на английския футбол Гари Линекер e крайно разочарован от деянието, извършено от привърженици на "червените дяволи" и написа: "Това е абсолютно ужасно. Човекът има близнаци".

Атаката на феновете идва дни след победата с 6:0 над Транмиър за ФА Къп.