ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков взе участие в шоу мач с много известни фигури в Джеда. Камата беше съотборник на президента на ФИФА Джани Инфантино.

На профила на собствената си марка във „Фейсбук“ Стоичков се похвали, че е вкарал хеттрик за победата на тима си с 6:2. Инфантино пък се е отчел с две попадения.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„За мен беше удоволствие да имам съотборник като Джани Инфантино! Левачката ми пак беше в действие - три гола, той - два! Бихме с 6:2! Отново се събрахме и с Роберто Манчини! Незабравима вечер в Джеда!“, написа Стоичков в социалната мрежа.

„Имах прекрасна вечер в Джеда, в която изиграх мач с много приятели и футболни легенди. Благодаря на всички за незабравимото събитие и за неуморната ви работа по Световната клубно първенство“, обяви самият Инфантино в „Инстаграм“.

Както е известно, Христо Стоичков е специален гост на Световното клубно първенство, което се провежда в Саудитска Арабия. Носителят на "Златната топка" за 1994 г. присъства и на мача на откриването, когато представителят на домакините Ал Итихад победи Оукланд Сити (Нова Зеландия) с 3:0.