Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Легендата на България и Барселона Христо Стоичков изригна срещу съдията Виктор Касай, който ръководи полуфинала от Шампионската лига между Байерн (Мюнхен) и каталунците. Срещата завърши 4:0 в полза на германците, а два от головете на немската машина бяха нередовни. От Испания имаха претенции и към първото попадение на Байерн, а пък от щаба на баварците изразиха недоволство заради неотсъдени две дузпи в тяхна полза.

“Виктор Касай е зъл и корумпиран. Вторият и третият гол на Байерн не бяха редовни, нямаше и дузпа. Това щеше да бъде различно, ако ФИФА бе позволила използването на камери, както е в тениса", заяви Камата пред аржентинското издание "Депортиво Телам".

"УЕФА не иска да включи тази система, защото има намесени пари, но това ще бъде решение и на проблема с насилието във футбола. Най-известните рефери не работят добре, не искат да учат, тъй като това изисква усилия, а те и така си вземат добри пари", продължи Камата.

"Отпадането на Малага от Борусия Дортмунд също бе срамно, защото германците имаха трима души в засада при победния им гол. Как това се случва с петима рефери на терена, не съм виждал такова нещо?! Но ако срещата бе играна в Испания, съдийството щеше да е различно", сподели още настоящият треньор на Литекс.

"За Аржентина е привилегия да има Меси и Марадона. Нито една друга страна няма такава. Не мога да сравнявам един играч с друг, нито един треньор с друг. Същото е и при Моуриньо и Гуардиола, не мога да кажа кой е по-различен, защото философиите му са тотално различни", завърши Стоичков.