Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи анализ на „Ел Класико”, спечелено от Барселона с 2:1 на „Камп Ноу” през уикенда, и заяви, че треньорът на Карло Анчелоти е взел разочароващи решения по време на мача.

„Дузпата е най-малкият проблем на Реал (Мадрид) в случая. Карло Анчелоти разочарова с решенията, които вземе по време на "Ел Класико". Той трябваше да експериментира в дните преди мача, а не през 90-те минути“, коментира Стоичков пред радио Onda Cero и радио „Марка“.

„В продължение на много минути видях един Реал (Мадрид), който бе импотентен и безидеен. Меси определено не се намира в своя най-добър момент от сезона. Той пътува много до Аржентина за мачовете на националния отбор и смятам, че е изморен. Няма да скрия, че Виктор Валдес ми хареса много в дербито. Смятам, че той е един от най-добрите вратари в света“, допълни Камата и отбеляза, че останалият резерва за „кралският клуб”’ Икер Касияс е сред най-великите вратари в историята на футбола.

Стоичков коментира и кой според него е най-достоен за "Златната топка" тази година. „Рибери е един достоен кандидат и няма да е изненада, ако спечели "Златната топка“. В никакъв случай не изключвам възможността Лионел Меси отново да спечели това отличие“, добави бившият нападател на Барселона.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН,