"Турът завърши на едно уникално място", написа Христо Стоичков в страницата на бранда си във "Фейсбук" H8S, показвайки снимки от преживяното.

"Анна, най-голямата сестра на незабравимия дон Диего Марадона, ме прие в дома им! Къщата, в която са живели осем души! Стаята на Диего, неговата музика... Още веднъж се докоснах до митологията, която той завинаги ни завеща! Поклон!", коментира Камата. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Стоичков е имал уникалната възможност да се докосне до някои от любимите вещи на своя близък приятел, който почина през ноември 2020 г. 

Oт кадрите става ясно, че Анна е посрещнала Ицо изключително топло в родната къща на Марадона.

Както БЛИЦ вече писа, Камата е в Южна Америка за серия интервюта, като може да кандидатства за рекордите на „Гинес“. В рамките на по-малко от месец носителят на „Златната топка“ за 1994 г. ще се срещне с повече от 30 легенди на световния футбол.

Ицо прекара повече от седмица в Южна Америка. Той вече интервюира Ромарио, Бебето, Ривелиньо и др. Голмайсторът на Мондиал`94 се срещна и с една от иконите на уругвайския футбол - Енцо Франческоли.

Преди дни Стоичков даде пространно интервю за аржентинската секция на ЕSPN, разказвайки за приятелството си с Марадона. Камата призна, че се самообвинява, че не е отделил Диего от хората, довели до смъртта на великия аржентинец. Българинът ги нарече "лешояди".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК
 

Турът завърши на едно уникално място! Анна, най-голямата сестра на незабравимия дон Diego Maradona, ме прие в дома...

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Четвъртък, 18 август 2022 г.