Легендата Христо Стоичков даде интервю за радио "Planeta 947", в което коментира отношенията си с Диего Марадона. 

"В лицето на Марадона загубих приятел. Имахме специална връзка. Бяхме специални приятели, но когато това приключи не беше окей. Пазя добрите спомени, снимките, позитивните неща. По-хубаво е да помня Диего като футболист. Не съм аз човекът, който да критикува неща, които не са свързани пряко с мен. Диего загуби, не аз. Понякога човек трябва да преживее невъзможни неща. Винаги ще го обичам, но не както преди", коментира Камата. 

Припомняме, че Стоичков се обиди жестоко на Марадона през 2016 година, когато Дон Диего не уважи голямото събитие, което Ицо организира в София - "50 години номер 8". 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Преди години имах възможността да играя в Бока Хуниорс. Това го знаят малко хора. След Барселона имах отлични възможности. Но избрах да дойда в САЩ с моето семейство", разказа още Стоичков. 

"Скоро ще ходя в Аржентина да направя документален материал с Габриел Батистута. Радвам се да чуя, че той се е оправил след тежката контузия, която имаше. Сега ще мога да направя материала, както трябва", добави легендата на българския футбол и Барселона.