Стотици фенове и журналисти вече очакват пристигането на Лионел Меси в Париж. ПСЖ е най-вероятният нов отбор на аржентинеца, а според запознати трансферът му е въпрос само на медицински прегледи.

Мнозинството от представителите на медиите и запалянковците вече са се събрали около стадион „Парк де Пренс“ и в покрайнините на летище „Бурже“.

Днес се очаква пристигането на шесткратния носител на „Златната топка“ във френската столица, за да премине изследванията и да подпише договор за 2+1 години.

Вече стана ясно, че ПСЖ е ангажирал вече Айфеловата кула за 10 август. Именно там през 2017 г. беше представен Неймар като играч на парижани. Тогава бразилецът стана най-скъпият футболист в света с трансфер от Барселона за около 220 милиона евро.

Феновете тръпнат в очакване за предстоящото сформиране на впечатляващото офанзивно каре: Меси – Неймар – Мбапе – Ди Мария.

В парижките магазини дори вече може да се купи фланелка на ПСЖ с името на Лионел Меси. Интересното е, че е с №19 на гърба, а не с характерния за аржентинеца №10.

Междувременно в Испания твърдят, че Меси все още е в Барселона и поне днес няма никакво намерение да пътува за Франция.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)