Наставникът на Кайсар Стойчо Младенов бе избран за Треньор №1 на месец май в Казахстан. В анкетата участие са взели всички 12 специалисти, които водят отборите в местната Висша лига. За Младенов своя вот са дали четирима от имащите право да гласуват. Втори се нарежда Владимир Газаев (Тобол), който е получил 3 гласа. 

Екзекутора на Ливърпул е дал своя глас за подгласника си. Наставникът на Шахтьор (Караганда) Николай Костов е дал своя вот за легендата на ЦСКА.

Бившият селекционер на България и помощниците му Анатоли Нанков и Тодор Янчев изведоха Кайсар до финал за Купата на Казахстан, където ще мерят сили с Атирау.

"Кайсар се намира в страхотен подем и резултатите се виждат. Надяваме се да спечелим Купата на Казахстан. Ние отстранихме Тобол, който според мен е втори по-сила отбор в момента след Астана. Вкараха ни за 2:1 минута преди края, но в допълнителното време намерихме сили да отбележим пак и да стигнем финал. В срещата за трофея ни чака Атирау, който е приемлив вариант. Продължаваме да работим в Казахстан и г-н Младенов на този етап не говори за други оферти. Преди известно време имаше интерес от различни места, но не искам да коментирам нищо конкретно. ЦСКА винаги ще бъде нещо специално за нас", коментира Анатоли Нанков за БТА.