Треньорът на казахстанския Кайсар Стойчо Младенов сподели мнението си за своя клуб и бъдещето си след загубата с 0:1 от Локо (Пловдив).

„Напълно нова обстановка. Трябваше да се разделим с предишните играчи и да вземем нови футболисти. За пръв път ще работя с новак, но това е едно предизвикателство. Надявам се да се справя. Орисията ми е където и да отида, да правя нов отбор. Един и два пъти да е да правя нов отбор", коментира Младенов пред "Гонг".

„Българин трудно ще дойде. Трябват ни още четирима футболисти. Трудно е през зимата, всички добри са с договори. Ако не можем да вземем, ще оставим за лятото. Много съм доволен, че дойде при мен Тошко Янчев. Това е човек, на когото имам пълно доверие. Така че екипът ни е червени сърца", продъжи наставникът на Кайсар.

„Благодарение на работата на Мъри Стоилов и успехите му в Казахстан, мнението на всички там е добро за българските треньори. Трябва да защитаваме този имидж", каза още специалистът.

„Локомотив (Пловдив) е добър състав с опитни футболисти. Едуард си върши перфектно работата и мисля, че отборът ще продължи за добрите изяви през пролетта“, завърши Стойчо Младенов.