Старши треньорът на Интер Андреа Страмачони беше много разочарован след драматичното раздяла с Лига Европа. “Нерадзурите” разбиха Тотнъм с 4:1 в епохален осминафинален мач-реванш, но отпаднаха. Първата среща в Лондон завърши 3:0 за “шпорите”.

“Играхме страхотно. За нас бе важно да се представим добре тази вечер. Атмосферата на стадиона бе доста странна, тъй като той бе полупразен. Освен това имаше много освирквания по адрес на мен и играчите ми. Ние обаче направихме голяма крачка напред в нашето развитие като отбор. Днес бяхме всички заедно, обединени. Тежко е да отпаднем по такъв начин. Единственото позитивно сега е, че няма да имаме мачове през седмицата, които да ни разконцентрират и да ни създават проблем от физическо естество. Този мач обаче беше най-доброто ни представяне от началото на сезона.”, заяви Страмачони, който е пред уволение.

За мястото му се спряга румънецът Мирча Луческу. На въпрос чувства ли се сигурен за поста си, младият специалист отговори по оригинален начин: Босът Морати ми се обади вчера и ми каза: “Здравейте, г-н Луческу ли е?” Аз отговорих: “Не!” Вие сами си направете изводите. Само ще ви кажа, че президентът винаги е бил фантастичен.”