Спортният директор на ПСЖ Леонардо призна, че френският шампион ще отправи оферта към Лионел Меси, както се спекулира от известно време. Парижани ще насочат вниманието си към привличането на желаните от новия треньор Маурисио Почетино футболисти, а един от тях е сънародника на аржентинския специалист. Договорът на Меси с Барселона изтича на 30 юни тази година и след сагата от миналото лято, когато аржентинецът искаше да си тръгне от „Камп Ноу“ като свободен агент, има голяма вероятност да го направи след края на сезона.  

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Страхотни играчи като Меси винаги ще бъдат в списъка на ПСЖ, но сега не е моментът да говорим за това. Ние седим на масата и следим отблизо този въпрос. Четири месеца във футбола са цяла вечност, особено в наши дни. Но столът ни е запазен на масата", сподели Леонардо пред France Football.

В Барселона очакват избора на нов президент, който след това да се опита да убеди Меси да завърши кариерата си в клуба. Аржентинецът обаче отдавна иска отново да е съотборник с близкия си приятел Неймар.