Спортният свят се моли за легендарния шотландски мениджър сър Алекс Фъргюсън. Водилият 26 години Манчестър Юнайтед специалист претърпя мозъчна операция, след като бе приет по спешност в болница вчера.

Операцията е преминала добре, но Фъргюсън се нуждае от време и интензивни грижи, за да се възстанови, обявиха от Манчестър Юнайтед.

В часовете след разпространяването на новината стотици от най-големите футболисти и спортисти отправиха своята подкрепа към Фъргюсън и семейството му. 

Големият съперник в Англия Ливърпул пък написа дълго съобщение, в което обяви, че ще помогне по всякакъв начин на Манчестър Юнайтед и семейството на сър Алекс Фъргюсън.

„След новината, че Сър Алекс Фъргюсън е приет по спешност в болница, мислите на всички в Ливърпул са с бившия мениджър на Манчестър Юнайтед и неговото семейство.

Голям съперник, но и голям приятел, който подкрепи клуба в неговите най-трудни моменти. Очакваме, че Сър Алекс ще се възстанови напълно.

Междувременно нашият клуб предлага пълната си подкрепа на Манчестър Юнайтед и на семейството на Фъргюсън“, написаха от Ливърпул.