Треньорът на Барселона Херардо Мартино не е доволен от продукцията на неговите възпитаници, въпреки че те стартираха с 5 поредни победи в Примера дивисион и размазаха Аякс (4:0) на „Камп Ноу” на старта в груповата фаза на Шампионската лига.

„Перфектни сме откъм спечелването на точки, но играта далеч не е толкова перфектна. Има много неща за подобряване. С пълен актив от точки сме, но мен ме интересува повече как ще завършим сезона. Колкото по-дълго продължим с победите, толкова по-добре", сподели Тата Мартино на пресконференция преди домакинството срещу Рела Сосиедад утре от 21:00 часа в междинния шести кръг на Примера дивисион.

Аржентинският специалист е доволен от показаното от новото бразилско попълнение Неймар. "Много съм доволен от показаното от него досега. Нека да не забравяме, че Неймар имаше дълъг предишен сезон и игра в турнира за Купата на Конфедерациите. След това пристигна в Барселона със статута на звезда и няма как всичко това да не му се отрази. Но той се адаптира много добре", допълни наставникът на каталунците.

„Много е важно как ще изглеждаме през март и април, когато са решителните двубои. Целта ни е всички футболисти да са в добра форма тогава", каза още аржентинецът.