Голмайсторът на Манчестър Сити Карлос Тевес обяви, че до няколко седмици ще ясно бъдещето му. Аржентинецът страда много от факта, че семейството му живее в Буенос Айрес и затова доста рядко вижда дъщеря си.

“Осигурен съм добре отвсякъде. Става въпрос за лично, а не професионално решение. Ако трябва да напусна Сити, то ще го направя само заради семейството ми. Ще обсъдя това с тях в следващите седмици и ще реша”, сподели аржентинският нападател пред “Гардиън”. Така Тевес намекна, че няма нищо против да продължи кариерата си с екипа на “гражданите”, въпреки че още от зимата насам е свързван с трансфер в редица европейски грандове.

През този сезон Тевес има отбелязани 19 гола за Сити във Висшата лига и изостава само с две попадения от лидера в голмайсторската листа – Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед. До края на сезона аржентинецът ще има шанс да играе в още два мача, докато на Бербо му остава само един мач – домакинството на Юнайтед срещу Блекпул. Не е сигурно обаче дали българинът ще получи от мениджъра Алек Фъргюсън шанс за изява срещу “мандарините”, тъй като почти целия пролетен полусезон бе закотвен на резервната скамейка на “червените дяволи”. /БЛИЦ