Паметна за Карлос Тевес се оказа победата на Бока Хуниорс с 3:1 над Архентинос Хуниорс в мач от 25-ия кръг на аржентинската Примера дивисион. Нападателят отбеляза два гола, но и причини тежка контузия на съперников футболист.

Четвърт час преди края на редовното време бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус счупи крака на Езикел Хам. Скандалното дори в случая бе, че фаул не бе отсъден. За сметка на това футболистите и на двата отбора спряха да играят, за да бъде оказа първа медицинска помощ на нападателя. Въпреки случилото се Тевес доигра мача с жълт картон, получен още през първото полувреме.

Още по-неприятното бе, че родителите на 21-годишния Хам, както и брат му, станаха преки свидетели на неприятната сцена. Майката на футболиста изпадна в шок, когато нападателят бе вкаран в линейката, за да бъде извозен до болницата. Футболистът вече е претърпял операция и ще се възстановява поне половин година.

Тевес откри резултата в първата минута на добавеното време към първата част, а в 54-ата удвои. Веднага след това Хам намали на 1:2. В самия край на продължението на втората част Хонатан Кайери фиксира крайното 3:1 за Бока.

Благодарение на победата тимът е на върха с 55 точки. Архентинос е на 19-а позиция с 29 точки.