Треньорът на Болоня Синиша Михайлович, който води борба с левкемията, излезе снощи с трогателно видеообръщение към феновете на отбора по случай 110-годишния юбилей на клуба.50-годишната сръбска футболна легенда във вторник беше изписан от болницата, където протече вторият курс от химиотерапията му.

„Вие ми давате много сила. Съжалявам, че не мога да бъда заедно с вас, но вчера ме изписаха от болницата и много исках да се прибера у дома и да прекарам известно време с моята съпруга и децата си. Надявам се, че ще ме разберете.

Бих искал да благодаря на всички болонски фенове и на клуба като цяло за всичко, което сторихте за мен. За всички моменти, в които бяхме заедно и ми давахте увереност в необичайно за всички ни време. Боря се с тази болест, но съм уверен, че всичко върви добре и ще спечеля тази битка заради вас и любовта на семейството ми.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Искам да приветствам всички момчета от Реал (Мадрид), които дойдоха да празнуват 110-ата годишнина на Болоня и накараха всички жители на нашия град да се гордеят с оказаната чест (б.ред. - в чест на юбилея на клуба беше проведен мач между ветераните на Болоня и Реал Мадрид).

В частност, искам да поздравя моите братя Кристиан Карембьо и Кларънс Зеедорф: Обичам ви, момчета! Освен това повтарям на Марко ди Вайо (директорът на Болоня), че не бива да бъркаме. Трябва да побеждаваме и винаги да успяваме“, обяви Михайлович във видеото.

Както е известно, бившият футболист на Цървена звезда, Лацио и Интер беше диагностициран с тежката болест през лятото.