Мениджърът на Сток Сити Тони Пулис е готов да хвърли оставка след скандал с клубния президент Питър Коутес. Към момента той има договор за още една година, но ако двамата не изгладят различията си е готов да го прекрати.

Ако Пулис спази заканата си, най-вероятният нов наставник ще бъде бившият бранител на Манчестър Юнайтед и Евертън Фил Невил, който вече получи покана да стане асистент на Пулис.

Пулис води Сток от 2006 година, а най-големият му успех е финала за ФА Къп през 2011 година. Това е втория му период начело на тима, след като бе мениджър и между 2003 и 2005-а година.

През този сезон обаче Пулис си навлече гнева на феновете заради колебливото представяне на отбора. Именно плановете за следващия сезон са довели до скандала му с клубния бос.

Ако Пулис напусне новият мениджър ще трябва да се захване за работа в доста усложнена обстановка. Както е известно, в момента в Сток Сити все още търсят решение на “свинския скандал”. Кенуайн Джоунс намери глава на прасе в шкафа си и счупи страничното стъкло на колата на Глен Уилън, след като реши, че той е в дъното на неуместната шега. В момента и двамата са отстранени от отбора, а ръководството се чуди как да овладее ситуацията.