Нападателят на Челси Фернандо Торес изрази мнение, че не се притеснява от евентуална конкуренция с Радамел Фалкао за титулярно място, ако колумбийският голмайстор на Атлетико (Мадрид) бъде привлечен на „Стамфорд Бридж”.

„Големи играчи винаги са спрягани за трансфер на „Стамфорд Бридж” и това не може да бъде спряно с наближаването на лятото. Всеки футболист е добре дошъл в Челси, всеки класен футболист. Откакто съм дошъл тук, в клубът бяха привлечени само играчи от най-висока класа и няма да е изненада, ако вземем и Фалкао", коментира Торес, който не се е разписвал с екипа на „сините” от декември насам във Висшата лига, но вкара 4 гола в последните 3 мача на отбора в Лига Европа. .

„Още не показвам формата, която искам. Надявам се, че феновете на Челси все още не са видели най-доброто, на което съм способен и то предстои да се случи. Съперниците ни във Висшата лига играят доста прибрано през този сезон. Това прави нещата доста по-трудни за нападатели като мен, но пък улеснява задачата на халфовете като Хуан Мата, Еден Азар и Оскар. Просто ще трябвада се адаптирам към ситуацията. Дано следващият сезон е по-добър, защото знам, че клубът има големи надежди за мен", допълни 29-годишният испански национал.