Тотнъм ще направи опит да привлече халфа на Рома Миралем Пянич преди затварянето на трансферния прозорец през другата седмица.
 
Андре Вияш-Боаш обяви, че иска задължително да привлече креативен полузащитник за заместник на Лука Модрич. Неговата първа цел беше Жоао Моутиньо от Порто, не неговата цена от 25 милиона паунда е извън трансферната политика на “шпорите”.
 
Вияш-Боаш също имаше интерес към Ян Мвила от Рен, но изглежда “шпорите” сега са се насочили към Пянич, който преди година подписа с Рома за 4 сезона след трансфер от Олимпик (Лион) срещу 8,6 милиона паунда. В момента босненският национал е оценен на 12 милиона паунда.
 
Според информациите Пянич ще се съгласи да напусне “вълците”, ако италианският тим устои на интереса на Манчестър Сити към Даниеле де Роси. 22-годишният халф ще пасне идеално за предпочината от Андре Вияш-Боаш схема 4-3-3.
 
“Лондон Ивнинг Стандарт” твърди, че “шпорите” са направили запитване и за крилото на Манчестър Сити Адам Джонсън, който получи разрешение от Роберто Манчини да си търси отбор. Освен това лондончани работят по оферта към бразилския Интернасионал за Леандро Дамиао.

Следете развитието на футболните мачове и случващото се в другите спортове на уникалния лайвскор на БЛИЦ - ТУК