Бившият клуб на Пол Гаскойн – Тотнъм, е готов да му окаже цялостна подкрепа. Футболната легенда се лекува от алкохолна зависимост в рахабилитационен център в САЩ. “Винаги сме готови да помогнем на Газа. Готови сме да му окажем помощ, ако той има нужда. Надявам се Газа да успее да се възстанови”, заяви мениджърът на “шпорите” Андре Вилаш-Боаш.

Гаскойн ще премине курс на рехабилитация в САЩ,. Той дори вече беше сниман с болничен халат. Легендата на английския футбол ще лекува там своята алкохолна зависимост. Наскоро личния агент на Газа заяви, че той е на крачка от смъртта. Великият футболист се бори от години със зависимостта си към алкохола и наркотиците. Името му повече от дузина пъти бе замествано в пиянски скандали, шофиране в нетрезво състояние, водещи до арести и дори престой зад решетките. 

"Шпорите" ще помогнат на бившата звезда на Англия чрез благотворителния фонд Tottenham Tribute Trust, който е създаден с идеята да помага на хора, свързани с лондонския клуб. 45-годишният Пол Гаскойн вече получава финансова помощ от страна на бившия си съотборник в Тотнъм и националния тим Гари Линекер.