ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Брентфорд и Тотнъм завършиха при зрелищно 2:2 в мач от първия кръг във Висшата лига. Всички голове паднаха през първото полувреме, а продаденият на Байерн Хари Кейн определено липсваше на "шпорите". Двубоят беше официален дебют за гръцкия наставник на Тотнъм Анге Постекоглу.

Брентфорд пък беше без звездата си в атака - Айвън Тони, който няма да играе 8 месеца за тима заради наказание за залагания на футболни мачове. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Гостите поведоха в 11-ата минута, когато Джеймс Мадисън даде прекрасна асистенция, центрирайки от пряк свободен удар, а Кристиан Ромеро с глава насочи топката във вратата. След попадението обаче се видя, че световният шампион има проблем с главата, а Анте Постекоглу го извади от игра.

В 23-ата минута играчите на Брентфорд имаха претенции за дузпа, а сед прегледа с ВАР такава бе отсъдена. С изпълнението се зае Брайън Мбемо и прати топката в долния ляв ъгъл за 1:1 в 27-ата минута.

Пълният обрат за Брентфорд дойде в 36-ата минута, когато Йоан Уиса не остави шанс на Викарио с шут по земя за 2:1.

В добавеното време на първата част Хюн-Мин Сон стреля встрани от вратата, а малко след това Джеймс Мадисън даде втората си асистенция - този път на Емерсон Роял, който с мощен изстрел изравни - 2:2.

През втората част двата отбора леко сваиха темпото и нови голове не паднаха. В 58-ата минута Микел Дамсгор стреля от границата на наказателното поле, но Викарио се отличи със спасяване.

В 79-ата минута Кевин Шаде проби в наказателното поле и падна в наказателното поле, но съдията остави играта да продължи.

БРЕНТФОРД - ТОТНЪМ 2:2
0:1 Кристиан Ромеро (11), 1:1 Брайън Мбемо (26-дузпа), 2:1 Йоан Уиса (36), 2:2 Емерсон Роял (45+4)

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024