ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн коментира, че „няма място за паника“ след лошия си дебют за Байерн - поражението с 0:3 от РазенБалшпорт (Лайпциг) в мача за Суперкупата на Германия.

"Исках да дойда и да спечелим мача. Целият отбор искаше да победим, но не се получи. Няма време за паника, сезонът е много дълъг“, коментира Кейн при официалното си представяне като футболист на германския шампион.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

30-годишният нападател се превърна в най-скъпото ново попълнение в Бундеслигата само няколко часа преди двубоя с РБ Лайпциг, но не можа да помогне на Байерн и да спечели първи трофей в кариерата си при баварците, влизайки като резерва през второто полувреме.

Кейн увери, че е много щастлив от осъществяването на трансфера му от Тотнъм в германския колос след месеци на преговори, както и от начина, по който е бил приет в Мюнхен.

"Беше страхотно да видя отношението на феновете. През целия мач ги чувах да пеят. За съжаление получихме дузпа скоро след като влязох в игра", каза Кейн.

„В кариерата ми винаги съм искал да се развивам и да видя колко далеч мога да стигна. Исках да играя в чужбина, в Шампионската лига и да се боря за титли всяка година. Пристигането в Байерн ми дава такава възможност. Нямам търпение за предизвикателството“, продължи англичанинът.

„Бях в Тотнъм 19 години от живота си, но съм професионалист и винаги искам максимума от себе си, така че това бе решение, което трябваше да взема“, обясни Кейн.

Треньорът Томас Тухел коментира, че съжалява за англичанина, който вероятно мисли, че „не сме тренирали от четири седмици“. Наставникът обясни, че Кейн не е бил сред титулярите, защото си е легнал чак в 3-4 часа сутринта, след като пристигна в Мюнхен в петък вечер. Тухел увери, че звездата ще бъде титуляр на старта на Бундеслигата срещу Вердер.

"Той ще играе във всеки мач, това е. Ще тренира с нас и ще започне срещу Вердер", каза Томас Тухел.

Припомняме, че Кейн подписа с Байерн до 30 юни 2027 г. Английският национал струва на баварците 100 милиона евро и допълнителни 20 милиона като бонуси, които ще бъдат преведени на Тотнъм при постигане на определени условия. Трансферът на Кейн е най-скъпият в историята на Байерн.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!