Българският национал Ивелин Попов може да не стои дълго без отбор, след като стана ясно, че вече не е нужен на Спартак (Москва). Именно легенда на „червено-белите“ от руската столица може да се окаже спасител за 31-годишния офанзивен футболист.

Попов е желан от бившия руски национал Валерий Карпин, който в момента е треньор на елитния Ростов. Според информациите бившият съотборник на Любослав Пенев в Селта има интерес към още един ненужен играч на Спартак (Москва) – финландският национал Роман Ерьоменко.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

След като стана ясно, че Ивелин Попов няма да пътува със Спартак за зимната подготовка в ОАЕ и е получил разрешение да си търси нов отбор, към българския национал беше обявен интерес от два руски и един турски клуб. Много е вероятно единият от тях да е именно Ростов, а се предполага, че става дума и за турския Трабзонспор, който отдавна има желание да привлече Попов в състава си.

Ростов е на седмо място в руската Премиер лига, като след 17 изиграни кръга има 24 точки, на една зад Рубин, където Ивелин Попов игра под наем през пролетта. Спартак (Москва) е четвърти с 28. Трабзонспор пък е втори в турската Суперлига с 29 точки, колкото имат още Малатияспор, Касъмпаша и Галатасарай. Лидер е Истанбул Башакшехир с 35.