Новият мениджър на Челси Жозе Моуриньо, който официално се завърна на „Стамфорд Бридж” вчера, възнамерява да подсили отбора през лятото с пет нови попълнения.

Според "Дейли Мейл" начело в трансферния списък на Специалния са черногорският национал и нападател на Фиорентина Стеван Йоветич, босненският национал и нападател на Манчестър Сити Един Джеко, централният бранител на Порто Елиаким Мангала и халфовете на Даниеле Де Роси от Рома и Фернандиньо от Шахтьор (Донецк).

Освен това португалският специалист смята да разчита и на белгийският национал и нападател Ромелу Лукаку, който се завръща след успешен сезон под наем в Уест Бромич. Все още не е ясно бъдещето на друг белгийски национал Кевин де Бруйне, играл под наем във Вердер (Бремен). Халфът ще има среща с Моуриньо, след която ще стане ясно дали отново ще бъде преотстъпен някъде или ще играе за Челси.

По-рано днес в английските медии се появи и информация, че Специалния възнамерява да вземе на „Стамфорд Бридж” и холандския национал Уесли Снайдер от Галатасарай. Двамата бяха заедно в Интер, с който спечелиха требъл през 2010 година.