Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне анализира отпадането на тима си на осминафиналите на Шампионската лига от Ювентус. Аржентинецът коментира и жестовете на Кристиано Роналдо след победата с 3:0 на „бианконерите“. Португалецът имитира поведението на Симеоне от първия мач между двата тима.

„Роналдо е най-добрият играч в света. Точно големите мачове са мястото на най-силните му изяви. Мисля, че опита да покаже на всички, че има характер на победител. Сигурно е видял какво направих на първия мач и сега направи същото като мен“, коментира Симеоне.

“Поздравявам съперника, защото атакуваше много добре. Те бяха по-добрият тим и заслужено победиха. Истина е, че и ние направихме някои грешки. Ювентус копира нашата игра от първия мач, а ние не бяхме на нужното ниво. Нито това беше най-лошото ни представяне, нито Атлетико игра без характер. Просто съперникът се представи по-добре и трябва да го поздравим. Ние не отпадаме, защото играхме лошо, а защото Ювентус игра добре. Свалям шапка на съперника”, допълни аржентинският треньор на Атлетико.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ