Сръбският треньор на Болоня Синиша Михайлович коментира представянето на българския национал Валентин Антов в дебюта му в Серия „А“. 20-годишният защитник стана осмият българин, играл в среща от италианският футболен елит.

Той започна като титуляр и остана на терена 75 минути при загубата с 0:1 като гост на Каляри в мач от 25 кръг на Калчото. 52-годишният специалист похвали представянето на Антов, но и отчете, че родният футболист е направил грешка при единственото попадение в двубоя, реализирано от Даниеле Ругани в 19-ата минута.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Антов ми хареса. Направи това, което трябваше. Не беше много зает, но се представи добре. Освен при гола. Защото точно Антов трябваше да покрие Ругани", коментира Михайлович.

"Не бяхме добри в атака и допуснахме попадението по единствения начин, по който можеха да ни вкарат. Разочарован съм, защото не изглеждахме амбицирани. Очаквах по-добро представяне от това, но въобще не бяхме опасни. Съжалявам, защото исках точки в този мач, а си тръгваме с празни ръце“, допълни треньорът на Болоня и изрази разочарованието си от работата на ВАР и неотсъдена дузпа в полза на тима му.

„Играта с ръка на Нахитан Нандес от Каляри? От началото на сезона до сега, не си спомням за нито едно решение на ВАР в наша полза. Винаги са срещу нас. Ако беше обратното, щяха да дадат дузпа за тях и червен картон за нас. Казвам тези неща след всеки мач. Винаги една и съща история, нямам какво да добавя", завърши сръбската футболна легенда.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ "А"