Байерн е пред нов провал в търсеното на треньор. Както е известно, Томас Тухел напуска след края на сезона и в Мюнхен се оглеждат за негов наследник.

Двама от най-сериозните варианти за наставник на баварците вече отпадната – Шаби Алонсо предпочете да остане в Байер (Леверкузен) и след лятото, а Себастиан Хьонес преподписа с Щутгарт до лятото на 2027 г.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

През последните дни се заговори, че топ приоритет на Байерн е Роберто де Дзерби, който в момента е начело на Брайтън. Дори имаше информации, че спортният директор на германския гранд Макс Еберл е провел среща с 44-годишния италиански специалист през последните седмици.

Сега обаче става ясно, че в битката за подписа на Де Дзерби се включва и Ювентус. Така твърди мюнхенският вестник "Абендцайтунг". В договора на треньор с Брайтън има клауза за откупуване в размер на 15 милиона евро. За почти всеки италиански специалист е мечта да води Старата госпожа и при оферта на „бианконерите“, шансовете на Байерн стават минимални. Интерес към Де Дзерби имаше още от страна на Ливърпул и Барселона, които също търсят треньори за следващия сезон.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!