Трима от националите на Англия получиха различни контузии при загубата от Холандия с 2:3 в контрола на “Уембли” и са под въпрос за следващите мачове на клубните си тимове.

Най-тежко е положението на бранителя на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг, който се сблъска зловещо с Клаас Ян Хунтелаар в 59-ата минута при втория гол на "лалетата". Смолинг бе изнесен на носилка и закаран в болница с дълбока рана на главата, като е много вероятно да пропусне гостуването на Манчестър Юнайтед на Тотнъм тази неделя от 18:10 часа българско време.

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард пък получи разтежение и бе заменен още в 33-ата минута, като според временния селекционер на "трите лъва" Стюарт Пиърс не дава повод за притеснения към този момент. Въпреки това Джерард остава под въпрос за домакинството в дербито срещу Арсенал в събота от 14:45 часа българско време.

Нападателят на Челси Даниел Стъридж, който замени именно Джерард, също напусна терена няколко минути преди края, накуцвайки след контузия в пръста на крака. Има вероятност той да пропусне гостуването срещу Уест Бромич в събота от 17:00 часа българско време.