Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Стилиян Петров се сбогува с феновете на Астън Вила на днешния мач с Челси. Тимът от Бирмингам загуби с 1:2, а Стенли изгледа двубоя от трибуните. Още по време на мача футболистите показаха фланелки с номера на българина, а феновете го аплодираха няколко пъти. Припомняме, че сърцатият полузащитник обяви преди няколко дни, че прекратява кариерата си, след като се бори с остра левкемия през последните 14 месеца.

“Изключително съм благодарен за възможността да играя за Вила пред тези фенове. Благодаря за начина, по който ме подкрепяхте през всичките тези години и особено през последните 14 месеца и това, което правехте в 19-а минута на всеки мач. Това ме трогна дълбоко. Астън Вила завинаги ще остане в сърцето ми. Само Вила!, написа Стилиян Петров в официалната програма за днешния мач с Челси.

След края на двубоя с Челси - последен домакински за Астън Вила за сезона, Стан изведе своите съотборници за традиционната обиколка, изразяваща благодарността на играчите към подкрепяващите ги фенове. С Петров на терена бяха и двамата му сина.

untitled1.jpg

12.jpg