ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Гафовете на Антони от Манчестър Юнайтед продължават да никнат като гъби след проливен дъжд.

След като бразилецът бе обвинен от бившата си приятелка Габриела Кавалин, че е рязал пръстите й, докато е била бременна, сега изскочиха още неизвестни истории.

Студентката по право Раиса де Фрейташ твърди, че се е нуждаела от болнично лечение след инцидент през май м. г. Тогава тя е била нападната от футболиста на Ман Юнайтед и Малу Охана (бившата съпруга на бразилския играч Дуду) в автомобила на Антони, след като тримата са напуснали нощен клуб в Сао Пауло.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

33-годишната банкерка Ингрид Лана пък твърди пред бразилската телевизия „Рекорд“, че Антони е бил агресивен към нея през октомври.

 "Той се опита да прави секс с мен, а аз не исках. Бутна ме към стената и си ударих главата”, обяснява тя, като пълното интервю ще се излъчи в неделя следобед.

Тези нови обвинения към играча ще окажат още по-голям натиск върху Манчестър Юнайтед да предприеме действия Антони. В понеделник 23-годишният футболист бе отстранен от бразилския национален отбор след обвиненията на Габриела.

„Червените дяволи“ вече направиха официално изявление по горещата тема. Те лаконично обявиха, че признават обвиненията срещу Антони и приемат този въпрос сериозно.

В британската преса днес се пише и друго – че Юнайтед обмисля да разкара 100-милионната си покупка.