ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният шампион с Аржентина Лионел Меси вече е избрал къде ще играе в следващите две години, твърди авторитетната френска агенция "Франс Прес".

Звездата със сигурност ще напусне ПСЖ, но няма да се завърне в Барселона, каквито слухове имаше доскоро.

Според АФП 35-годишният Меси се е разбрал с големия съперник на настоящия отбор на Кристиано Роналдо (38 г.) в Саудитска Арабия Ал Насър - Ал Хилал и ще прибира със 100 милиона повече от португалеца - около 300 милиона евро на година.

Източници, участвали в преговорите, твърдят, че всичко по договора е готово и остава само Меси да подпише контракта. Аржентинецът ще стане свободен агент на 30 юни и се очаква малко след това да бъде представен официално.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Припомняме, че по сделката се работи след трансфера на Кристиано Роналдо в Ал Ахли, а стотици хиляди феновете на Ал Хилал вече се сдобиха с фланелки с №10 и надпис "Меси" на гърба, които купиха от официалния фен магазин на тима си.

Очаква се заедно с Меси към Ал Хилал да поемат и двама от бившите му съотборници в Барселона - Жорди Алба (34 г.) и Серхио Бускетс (34 г.), които са близки приятели на аржентинеца и извън терена.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!