Една от звездите на Бешикташ Рикардо Куарешма почти сигурно ще остане резерва срещу ЦСКА в първия мач в групите на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 22,05 часа в Истанбул. Медиите в Турция прогнозират стартовия състав на Бешикташ, в който не фигурира Куарешма. Португалецът имаше контузия и пропусна последния мач в първенството срещу Анкарагюджю. Треньорът Бернд Шустер ще го запази заради предстоящото дерби в шампионата срещу Фенербахче. Освен Куарешма, Шустер не може да разчита на трайно контузения бранител Томаш Сивок, както и на Юсуф Шимшек и звездата Фатих Теке. Нападателят Теке участва в последните няколко тренировки, но едва ли ще бъде рискуван за титуляр.

Колегите от “Милиет” се опитват да прогнозират и титулярите на ЦСКА. На вратата са записали Караджов, който не е в групата и няма шанс да пази. Изданието обаче е напипало карето в защита, което играе от няколко мача насам – Виданов, Акуаро, Тодор Янчев и Румен Трифонов. Според тях титуляр ще бъде Коста Янев, който също не е в групата, както и Тибони, Димитър Илиев и Шеридън. Тримата няма как да са на терена едновременно, поне не в стартовата единадесеторка.

Вероятният състав на Бешикташ според “Милиет”: Хакан Арикан, Екрем Дадж, Томас Запоточни, Ибрахим Тораман, Исмаил Кюбашъ, Фабиан Ернст, Мехмет Аурелио, Роберто Хилберт, Гути, Филип Холошко, Мерт Нобре