ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Унгария обърна Сърбия за две минути и спечели с 2:1 на стадион „Райко Митич“ в Белград срещата от група G на квалификациите Евро 2024 в Германия.

Двубоят започна страхотно за домакините, които след 10 минути игра излязоха напред в резултата с автогол на Атила Салай при злощастен рикошет. Сърбия бе близо до втори гол в 29-ата минута, но Филип Костич стреля вдясно от вратата.

В 34-ата минута Роланд Шалай бе отразен от вратаря Ваня Милинкович-Савич. Топката обаче се върна в Шалай, който комбинира с Барнабаш Варга и той на празна врата изравни за 1:1. Само две минути по-късно Унгария направи пълен обрат. Адам Ланг сложи топката на крака на Вили Орбан, който я прати в опразнената врата за 1:2.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

След почивката в 62-аата минута домакините опитаха да изравнят чрез Милош Великович, който засече високо центриране към долния ляв ъгъл, но ударът му бе слаб и Дениш Дибус се справи без особени затруднения. Сърбите натискаха до края, а унгарците рядко напускаха половината си, но до ново попадения не се стигна.

След успеха си маджарите събраха 10 точки в групата на България, докато сърбите са със 7 на втората позиция.

СЪРБИЯ - УНГАРИЯ 1:2
1:0 Атила Салай (10-автогол), 1:1 Баранабас Варга (34), 1:2 Вили Орбан (36)

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!