Привържениците на Манчестър Юнайтед се подготвиха по перфектен начин за историческия мач със Суонзи, който стартира в 18:00 часа и ще бъде предаван директно по "Диема", както и в БЛИЦ с картина. Двубоят е последен за "червените дяволи" на "Олд Трафорд" под ръководството на Сър Алекс Фъргюсън. След 26 години начело на славния клуб легендарният шотландец обяви оттеглянето си и сдаде поста на Дейвид Мойс.

В днешната среща домакините ще отпразнуват рекордната 20-а титла с предварително изготвена хореография на трибуните на "Олд Трафорд". Приблизително 70 000 фенове Юнайтед ще посрещнат Сър Алекс и футболистите му с издигнати червени картони, докато други картони с бял цвят ще изпишат думата "CHAMPIONS" в централната трибуна на Театъра на мечтите.

Златни цифри 20 и 13 ще изпишат годината на спечелването на отличието. Интересен е фактът, че двете цифри са бройката на рекордните 20 трофея в историята на Манчестър Юнайтед и 13-те спечелени от отбора под ръководството на Сър Алекс, който днес се прощава с "Олд Трафорд" като треньор, след като се очаква да заеме ръководен пост и да остане в любимия си клуб.