Мениджърът на Фулъм Славиша Йоканович може да бъде уволнен след визитата срещу Хъдърсфийлд в следващия кръг на английската Висша лига, твърди „Индипендънт“.

Това ще бъде 13-и мач на лондонския тим под ръководството на сръбския специалист, а от английското издание припомнят, че точно след толкова срещу Йоканович е бил уволнен от Левски през 2013 година.

Фулъм е на 18-о място с 5 точки в английския елит, след като в края на миналата седмица допусна седма загуба за този сезон.

„Той е бил успешен навсякъде, където е работил. Единствено по време на краткия си престой в София, България, емигрантът от Източния блок беше изцяло неуспешен. Йоканович беше уволнен от Левски след само 13 мача начело през 2013 година, а изключително важното пътуване до Западен Йоркшир следващия понеделник (б.р. гостуване на Хъдърсфийлд) също ще бъде 13-ият му мач начело на Фулъм във всички турнири. За да се прибави още към тревожното пророчество, хората от клуба са решили, че сърбинът има два мача, за да спаси Фулъм от каскадата към изпадане”, пише вестникът.

Явно в Англия пропускат факта, че тази седмица Фулъм има мач срещу Манчестър Сити в 1/8-финалите от турнира за Купата на Лигата, който реално ще е 13-и за Йоканович начело на тима.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА