Героите от „Сантяго Бернабеу” след уникалната драма с дузпи, довела до отстраняването на Реал (Мадрид), празнуваха цяла нощ в хотела си с огромни количества бяло и червено вино. Някои от играчите на Юп Хайнкес дори са забелязани да пушат цигари до ранни зори, съобщават немските медии.

На организирания от ръководството на Байерн банкет присъства и селекционерът на Германия Йоахим Льов, който поздрави всеки един от играчите на баварците за достигането до финала на Шампионската лига в Мюнхен на 19 май.

Президентът на клуба Ули Хьонес, които от месеци насам мечтаеше за този домакински финал, поля успеха от "Бернабеу” предимно с червено вино, а вицепрезидентът Карл-Хайнц Румениге произнесе поздравителна реч, по време на която на няколко пъти микрофонът прекъсваше поради технически причини.

Точно в 16:25 часа българско време днес Байерн се завърна в Мюнхен, като на летището бе организирано официално посрещане на тима. Всички играчи на тима получиха като подарък от немската авиокомпания сладкиши под формата на сърце, на които бе изписано „Finale dahoam“! (б.р. в превод от баварски: „Финал вкъщи”!). След снимките за „Добре дошли” възпитаниците на Юп Хайнкес побързаха да се приберат по домовете си.