ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Нападателят на Спортинг (Лисабон) Валери Божинов няма желание да напуска клуба, с което показа желанието си да не играе футбол до Нова година. Българинът държи да остане на "Жозе Алваладе", където обаче е нежелан и единствено ще тренира за здраве.

Португалското издание "А Бола" съобщава, че от клуба са направили опит да пратят Закария Лабияд и Валери Божинов в тимове от турското първенство, тъй като трансферният прозорец на южните ни съседи е отворен до 00:00 часа днес.
 
Освен това от Спортинг нямало да имат възможност да се срещнат с Божинов до края на седмицата, за да обмислят прекратяване на контракта.
 
Българинът има договор до 2016 година, като през зимата ще продължат опитите да бъде продаден. С отказа да премине в Турция Божинов решава да остане без клуб за есенния полусезон. Отдавна е ясно, че той държи да бъде собственост на Спортинг, тъй като по договор получава много добра заплата.

БЛИЦ вчера разкри, че Валери е загърбил футбола и си прекарва добре по родното Черноморие, където не е със съпругата си Николета Лозанова, а с любовницата си Моника Валериева.