Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал обяви, че може да напусне клуба. Холандският специалист беше разочарован след поредната издънка - загубата с 0:2 при гостуването на Сток Сити днес. На пресконференцията след двубоя от 18-ия кръг на Висшата лига Ван Гаал каза, че му предстои среща с изпълнителния вицепрезидент на "червените дяволи" Ед Уудуърд.

"Мога да напусна и сам, но това е нещо, което ще обсъдя с Ед Уудуърд, а не с вас. Невинаги клубът трябва да ме уволнява. Понякога го правя и сам, но искам първо да говоря с борда на директорите, членовете на щаба ми и моите футболисти", коментира недоволният Ван Гаал.

"Не сте разбрали моето послание от пресконференцията преди два дни. То се състоеше в това, че медиите не трябва да говорят и пишат неща, които не кореспондират с реално случващото се в Манчестър Юнайтед. Не съм се чувствал наранен, защото съм свикнал с това. Винаги съм вярвал в своите футболисти. Виждам как тренират и какво е желанието им да се представят добре. Според мен напрежението върху тях е основния проблем", добави Ван Гаал, който по всичко личи, че се разделя с Манчестър Юнайтед.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА