Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал иска задължителни три точки при гостуването на Уест Хям тази вечер. Срещата на "Ъптън парк" е от 21:45 часа и ще бъде последен мач за "чуковете" на този стадион. От следващата кампания лондончани ще играят на Олимпийския стадион. Холандецът призна, че не иска да разваля партито на тима на Славен Билич, но победата е задължителна в борбата за място в Шампионската лига.

"Това е една голяма футболна вечер и играчите ще го усетят. Играем срещу отбор, който се сбогува със своя стадион, така че те ще искат да избегнат загубата. Уест Хям е много силен отбор, клуб с история, който ние много уважаваме. Не искаме да разваляме партито им, но ни трябват трите точки", коментира Ван Гаал.

"Ние сме един от най-ниските отбори в лигата и обикновено имаме трудности със статичните положения. Не мога да го отрека и ще трябва да се справим с този проблем", допълни холандецът.

"Това е и първият път, в който говорите за нашия съперник, а не за моето уволнение - благодаря Ви за това", завърши с усмивка холандецът.