Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е недоволен от представянето на отбора си. Холандецът е категоричен, че има още накъде тимът да се изгражда въпреки 11-ия пореден мач без загуба. На 4 януари "червените дяволи" спечелиха трудно с 2:0 гостуването си на третодивизионния Йовил Таун от третия кръг на турнира за ФА Къп.

"Процесът на изграждане на отбора продължава. Мисля, че като треньор и мениджър съм длъжен да анализирам представянето на всеки футболист. Това е най-важното. Трябва да се знае на какъв етап се намираме. Според мен в момента Манчестър Юнайтед не е достатъчно добър. Надявам се обаче да продължаваме да надграждаме", коментира Ван Гаал.

Началото за холандеца начело на отбора бе трудно, но постепенно тимът напипа верния ритъм. И с не малко усилия в момента Юнайтед заема третото място в класирането на Висшата лига, което е изненадващо за много специалисти.

В същото време медиите на Острова гласят Уесли Снайдер за трансфер на "Олд Трафорд". Сънародникът на мениджъра на Ман Юнайтед не се чувства вече добре в Галатасарай. В началото на седмицата медиите в Италия обявиха, че и Ювентус умува над възможността да се опита да го привлече в редиците си. По-късно от клуба потвърдиха.