Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал приема, че критиките са неразделна част от работата от работата на треньора, но не вярва в информациите за преговори между „червените дяволи“ и Жозе Моуриньо.

„Последните два месеца бяха много трудни за мен, съпругата ми, децата, внуците и приятелите ми. На мен също не ми беше лесно, но аз съм свикнал да се справям с такива ситуации. В Холандия знаят много добре, че аз не се съмнявам в решенията си, но тук издадоха абсолютно неверни неща за мен. Освен това не вярвам, че има преговорни отношения между Жозе Моуриньо и Манчестър Юнайтед“, заяви Ван Гаал.

Мениджърът на „червените дяволи“ отрече и информациите в медиите, че е наел охрана за съпругата си.

„Логично е, когато загубиш четири мача, хората да започнат да губят вяра. Аз критикувам медиите, че си измислят истории. Никога не съм наемал охрана в Англия. Ходя по улиците без никакви гардове и хората, които срещам, са много позитивни“, обяви холандецът.

Луис ван Гаал обяви, че продължава да вярва, че работата му в Манчестър Юнайтед върви на прав път и призна, че при пристигането си в клуба е взел няколко много трудни решения.

„Ако погледнете сегашния състав и този, които заварих – не може да има никакви сравнения. При моето пристигане имаше осем или 10 играчи, които бяха над 30 години. Трябваше да действам и хората твърдяха, че греша. Но в последните 18 месеца играчи като Рио Фърдинанд и Неманя Видич прекратиха кариерите си. Те вече не играят футбол“, коментира ван Гаал.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!