“Имахме доста кошмарна седмица. Нещата при нас наистина не вървят. Питате ме дали съм обмислял да подам оставка... Моля ви... Няма такова нещо”, заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.
 
Последните 7 дни бяха доста разочароващи за неговия отбор. Най-напред “топчиите” отпаднаха от Блекбърн за ФИ Къп с 0:1 на “Емирейтс”, а три дни по-късно отново у дома претърпяха ново поражение – 1:3 от Байерн в първи осминафинал от Шампионската лига.
 
„Нито за секунда дори не ми е минавала през главата подобна мисъл. Имахме среща с ръководството. Говорихме за доста неща – за реклама, за цените на билетите и дългосрочните планове.
 
Аз представих своя доклад по техническата част, така че не се случи нещо необичайно. Разбира се, нямаше място за еуфория, защото преминахме през доста разочарования, но ние сме отговорни хора, които знаят как се водят битки.
 
Това, от което се нуждаем, е да останем обединени и силни, да не позволим да ни дестабилизират хора, които се изказват гръмко само след един мач. Важното е, че клубът винаги следва своята посока и не я променя всеки път, когато загуби “, категоричен е Венгер пред английските медии.