Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обвини съдиите за загубата с 0:2 като гост на Брага в Шампионската лига. Той насочи гнева си най-вече съм петия рефер, който седи до вратата.

„Петите съдии са безполезни”, изригна заяви Венгер пред “Скай Спортс”. „Емануел Ебуе бе откровено изритан в наказателното поле и не ни дадоха чиста дузпа – това не е просто лош късмет. За какво са тези пети съдии? Как помагат?”, продължи Венгер.

“Беше труден мач, не създадохме много положения, а Брага непрекъснато се опитваше да забави темпото. Оставихме им прекалено много пространства и заради лошата комуникация ни вкараха два гола”, обясни още мениджърът.

Венгер сподели и за състоянието на Сеск Фабрегас и Емануел Ебуе. Двамата се контузиха по време на мача. „Сеск разтегна сухожилие, така че не знам още колко време ще се възстановява. Определено няма да играе в събота. Ебуе също има болки, мисля, че има засегнати връзки. И това искам да подчертая, след влизане, което дори не бе санкционирано,” завърши Арсен Венгер./БЛИЦ