Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели, че славата на симулант е попречила на нападателя на Ливърпул Луис Суарес да получи дузпа при съприкосновението с Алекс Окслейд-Чембърлейн. Мърсисайдци отпаднаха от ФА Къп след поражение с 1:2 в Лондон, но претендират, че не са получили втора дузпа в мача във въпросната ситуация между Окслейд-Чембърлейн и Суарес по средата на втората част. Малко преди това Стивън Джерард бе намалил резултата от друга дузпа.

"Може би имахме шанс. Трябва да видя повторенията отново. Ценя Суарес като играч, но с него винаги е трудно да знаеш дали има истински контакт. Имаше контакт, не го отричам. Но той е много добър в това да извлече максимума всеки път", сподели след мача Венгер.

"За нас бе важно да отговорим на разочарованието. Можеше да се усети, че има желание в отбора да използваме всяка възможност, за да ги довършим. Беше фантастичен мач между два добри отбора. Ливърпул е много силен отбор. Те имаха шансове, но не трябва да забравяте, че и ние имахме много добри положения. Те трябваше да хвърлят всичко напред, но ние бяхме корави, фокусирани и се защитавахме добре", допълни френският специалист.